Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/15094
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGarcía Sánchez, Héctor
dc.contributor.advisorPérez Cabrera, Juan Rafael
dc.contributor.advisorMontesdeoca Calderín, Manuel
dc.contributor.authorHenríquez Boylan, Ana Cristina
dc.contributor.otherEscuela de Arquitecturaes
dc.contributor.otherDepartamento de Expresión Gráfica y Proyectos Arquitectónicoses
dc.date.accessioned2015-11-24T16:46:40Z
dc.date.accessioned2018-06-05T08:17:13Z-
dc.date.available2015-11-24T16:46:40Z
dc.date.available2018-06-05T08:17:13Z-
dc.date.issued2015es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/15094
dc.languagespaes
dc.subject620101 Diseño arquitectónicoes
dc.titleInstituto Gastronómicoes
dc.title.alternativePaseo de San Josées
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises
dc.typeBachelorThesises
dc.compliance.driver1es
dc.identifier.absysnet716417
dc.investigacionIngeniería y Arquitecturaes
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Trabajo final de gradoes
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
ZIP (65,39 MB)
Show simple item record

Page view(s)

20
checked on May 28, 2023

Download(s)

1
checked on May 28, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons