Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/143634
Title: Using Kluyveromyces marxianus for biotechnological valorization of goat milk whey
Authors: Rodríguez Calero, Gerardo
Director: Hernández Castellano, Lorenzo Enrique 
Argüello Henríquez, Anastasio
Issue Date: 2025
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
Degree: Grado en Veterinaria
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/143634
Appears in Collections:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.