Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/138165
Title: Desperdicio de alimentos: concienciación, talleres y recetario
Authors: González Perez, Jose Antonio 
Alvarez Falcon,Ana Luisa 
Alonso Ortiz, María Belén 
López Peña, Samuel
Benítez Castellano, Luis J.
Ramal López, Josefa María 
Llorca Llinares, Pedro
Serra Majem, Lluis 
UNESCO Clasification: 3206 Ciencias de la nutrición
630706 Desarrollo socio-económico
Issue Date: 2024
Publisher: Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) 
URI: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/138165
ISBN: 978-84-09-66199-2
Appears in Collections:Libro
Adobe PDF (19,64 MB)
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.