Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/131742
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBecerra Romero, Danieles
dc.contributor.authorSuárez Suárez, Míriam Isolina
dc.date.accessioned2024-06-30T20:05:04Z-
dc.date.available2024-06-30T20:05:04Z-
dc.date.issued2024
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/131742-
dc.titleLa Alimentación Saludable En Educación Primaria
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Didácticas Específicas
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-24457
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-EGB
dc.contributor.titulacionGrado en Educación Primaria
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

29
checked on Jan 11, 2025

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.