Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/131544
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChirino Godoy, Ricardoes
dc.contributor.authorRodríguez Santana, Pablo Ángel
dc.date.accessioned2024-06-30T20:04:22Z-
dc.date.available2024-06-30T20:04:22Z-
dc.date.issued2024
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/131544-
dc.titlePlanteamiento De Estrategias Dietéticas Enfermeras Para Disminuir La Incidencia De Aparición De Cáncer
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Bioquímica y Biología Molecular, Fisiología, Genética e Inmunología
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-21956
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería (Gran Canaria)
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

68
checked on Mar 1, 2025

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.