Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/131401
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLópez Del Pino, Franciscoes
dc.contributor.authorDe La Rosa Suárez, Alba
dc.date.accessioned2024-06-30T20:03:42Z-
dc.date.available2024-06-30T20:03:42Z-
dc.date.issued2024
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/131401-
dc.titleEl turismo enológico en la isla de Tenerife. Análisis de la estructura del mercado y las preferencias de los turistas en 2023.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Análisis Económico Aplicado
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-20028
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ECO
dc.contributor.titulacionGrado en Turismo
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

77
checked on Nov 1, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.