Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/129641
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRiera, Rodrigoen_US
dc.date.accessioned2024-03-22T16:32:11Z-
dc.date.available2024-03-22T16:32:11Z-
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/129641en_US
dc.subject240208 Hábitos alimentariosen_US
dc.title¿Qué hay hoy para comer en Tasmania?en_US
dc.typeBlog posten_US
dc.identifier.urlhttps://www.eldiario.es/canariasahora/cultura/comer-hoy-tasmania_1_5378911.html-
dc.type2Entrada de blogen_US
dc.identifier.ulpgcNoen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR ECOAQUA: Biodiversidad y Conservación-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Biología-
crisitem.author.orcid0000-0003-1264-1625-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameRiera Elena, Rodrigo-
Appears in Collections:Entrada de blog
Show simple item record

Page view(s)

42
checked on Jul 6, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.