Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/128576
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBenítez Vega, Antonio Nizardoes
dc.contributor.authorHernández Hernández, Andrea Li
dc.date.accessioned2024-01-21T21:01:22Z-
dc.date.available2024-01-21T21:01:22Z-
dc.date.issued2024
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/128576-
dc.titlePlanta de Producción de Pastas Alimenticias
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería De Procesos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-20706
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionGrado en Ingeniería Química Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

74
checked on Nov 1, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.