Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/128176
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.advisorSuárez Pérez, Alejandro-
dc.contributor.authorArbelo Marrero, Andrea-
dc.date.accessioned2023-12-24T21:01:47Z-
dc.date.available2023-12-24T21:01:47Z-
dc.date.issued2023en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/128176-
dc.description.abstractThe Canary Islands archipelago is an important place for the conservation of sea turtles, as it is a migratory and feeding area for several species, including the loggerhead turtle, which accounts for most of the strandings recorded in the Canary Islands. Wildlife recovery centres play a fundamental role in the conservation of these species, as the vast majority of sea turtle strandings in these centres are due to anthropogenic causes, derived from fishing gear. The spatio-temporal patterns of sea turtle strandings in the Canary Islands respond to the winds and currents, as well as the phenology of the local populations. Most strandings occur in the summer months and on the southwestern slope of the island of Tenerifeen_US
dc.languageengen_US
dc.subject240119 Zoología marinaen_US
dc.titleCauses of sea turtle admissions to the Wildlife Recovery Center "La Tahonilla" on the island of Tenerife in the years 2019-2022en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-72704
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR Anatomía Aplicada y Herpetopatología-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Colección:Trabajo final de grado
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actualizado el 06-abr-2024

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