Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/127984
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGonzález Pérez,José Antonioen_US
dc.contributor.authorI. Gaztañagaen_US
dc.date.accessioned2023-12-18T14:06:19Z-
dc.date.available2023-12-18T14:06:19Z-
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/127984-
dc.description.abstractAcciones de valorización gastronómica y promoción de camarón soldado en Cabo Verde.en_US
dc.subject531201 Agricultura, silvicultura, pescaen_US
dc.subject310505 Elaboración del pescadoen_US
dc.subject.otherTransferenciaen_US
dc.subject.otherTecnologíaen_US
dc.subject.otherPescaen_US
dc.titleDivulgaçao e Promoçao_Camarao Soldadoen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other-
dc.typeOther-
dc.bustreaming107553en_US
dc.type2Vídeo-
dc.coverage.countryEspañaen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUNAT: Ecología Marina Aplicada y Pesquerías-
crisitem.author.deptIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.orcid0000-0001-8584-6731-
crisitem.author.parentorgIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.fullNameGonzález Perez, Jose Antonio-
Appears in Collections:Vídeo
Show simple item record

Page view(s)

30
checked on Dec 30, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.