Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/126608
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDíaz González, Candelaria Mercedes
dc.contributor.authorMartín De La Cruz, José Alejandroes
dc.date.accessioned2023-09-22T08:40:38Z-
dc.date.available2023-09-22T08:40:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/126608-
dc.titleValoración del nivel de conocimientos de los pacientes anticoagulados sobre los alimentos ricos en vitamina Kes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermeríaes
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-74503es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería (Lanzarote)es
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

13
checked on Jan 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.