Please use this identifier to cite or link to this item:
https://accedacris.ulpgc.es/jspui/handle/10553/125314
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Robaina Robaina, Lidia Esther | es |
| dc.contributor.advisor | Ramírez Bolaños,Sara | es |
| dc.contributor.author | Pérez Hernández, Cecilia María | es |
| dc.date.accessioned | 2023-09-22T08:38:11Z | - |
| dc.date.available | 2023-09-22T08:38:11Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.other | Gestión académica | |
| dc.identifier.uri | https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/125314 | - |
| dc.title | Date seed as novel ingredients in low fishmeal diets for Liza aurata. Effects on fish biochemical content | es |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
| dc.type | BachelorThesis | |
| dc.contributor.departamento | Departamento de Biología | es |
| dc.type2 | Trabajo final de grado | |
| dc.identifier.matricula | TFT-71607 | es |
| dc.identifier.ulpgc | Sí | |
| dc.contributor.buulpgc | BU-BAS | es |
| dc.contributor.titulacion | Grado en Ciencias del Mar | es |
| item.fulltext | Sin texto completo | - |
| item.grantfulltext | none | - |
| crisitem.advisor.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
| crisitem.advisor.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
| crisitem.advisor.dept | Departamento de Biología | - |
| crisitem.advisor.dept | GIR Grupo de Investigación en Acuicultura | - |
| crisitem.advisor.dept | IU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec | - |
| Appears in Collections: | Trabajo final de grado | |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.