Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/125298
Title: | Enhancing the understanding of the impact of amino acids on Fe(III) reduction to Fe(II) in seawater: A study on the effects of tryptophan | Authors: | Suárez Betancor, Laura | Director: | González González, Aridane Gonzalez Santana,David |
Issue Date: | 2023 | Department: | Departamento de Química | Degree: | Máster Universitario en Oceanografía por la Universidad de Cádiz, la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria y la Universidad de Vigo | URI: | http://hdl.handle.net/10553/125298 |
Appears in Collections: | Trabajo final de máster |
En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.
Show full item recordItems in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.