Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/124883
Title: Natural disinfectants in the food industry: essential oils
Authors: Vega Viera, Raquel Del Pilar
Director: Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier 
UNESCO Clasification: 3309 Tecnología de los alimentos
330915 Higiene de los alimentos
Issue Date: 2023
Abstract: The food industry is constantly facing difficulties, leading to the need to search for sustainable alternatives for cleaning and disinfection processes. Bacterial resistance, cases of intoxication, environmental contamination, and the increasing demand for safety guarantees by society have challenged the industries. Therefore, this work presents essential oils from everyday plants as a reliable choice with suitable characteristics for development in cleaning and disinfection models.
Department: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos
Faculty: Facultad de Veterinaria
Degree: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/124883
Appears in Collections:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Show full item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.