Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/124324
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorUrbieta, F. J.en_US
dc.contributor.authorGinés Ruiz, Rafaelen_US
dc.contributor.authorMarrero, M.en_US
dc.contributor.authorCaballero, R.en_US
dc.contributor.authorArgüello Henríquez, Anastasioen_US
dc.contributor.authorLópez Fernández, Juan Luisen_US
dc.contributor.authorZamorano Serrano, María Jesúsen_US
dc.contributor.authorAfonso López, Juan Manuelen_US
dc.date.accessioned2023-09-05T12:43:06Z-
dc.date.available2023-09-05T12:43:06Z-
dc.date.issued1999en_US
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/124324-
dc.languagespaen_US
dc.sourceVII Congreso Nacional de Acuiculturaen_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.titlePosibilidades de mejora del método de sacrificio en Sparus aurataen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/lectureen_US
dc.typeLectureen_US
dc.relation.conferenceVII Congreso Nacional de Acuiculturaen_US
dc.description.lastpage221en_US
dc.description.firstpage216en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Ponenciaen_US
dc.description.numberofpages6en_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
item.fulltextCon texto completo-
item.grantfulltextopen-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.author.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0003-3675-5205-
crisitem.author.orcid0000-0002-4426-0678-
crisitem.author.orcid0000-0003-1569-9152-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.parentorgIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.author.fullNameGinés Ruiz, Rafael-
crisitem.author.fullNameArgüello Henríquez, Anastasio-
crisitem.author.fullNameZamorano Serrano, María Jesús-
crisitem.author.fullNameAfonso López, Juan Manuel-
Appears in Collections:Ponencias
Adobe PDF (3,72 MB)
Show simple item record

Page view(s)

64
checked on Nov 23, 2024

Download(s)

139
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.