Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/123995
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGonzález Pérez, José Antonioen_US
dc.date.accessioned2023-07-19T12:48:59Z-
dc.date.available2023-07-19T12:48:59Z-
dc.date.issued2017en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/123995-
dc.languagespaen_US
dc.relationValorización de productos marinos de la Macaronesia: Turismo, gastronomía y capacitación profesionalen_US
dc.sourceII Jornadas Técnicas Nutrición Newrest Canariasen_US
dc.subject531201 Agricultura, silvicultura, pescaen_US
dc.subject310505 Elaboración del pescadoen_US
dc.titleProyecto Macarofooden_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/lectureen_US
dc.typeLectureen_US
dc.relation.conferenceII Jornadas Técnicas Nutrición Newrest Canariasen_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Ponenciaen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.event.eventsstartdate05-07-2017-
crisitem.event.eventsenddate07-07-2017-
crisitem.author.deptGIR IUNAT: Ecología Marina Aplicada y Pesquerías-
crisitem.author.deptIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.orcid0000-0001-8584-6731-
crisitem.author.parentorgIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
crisitem.author.fullNameGonzález Perez, Jose Antonio-
crisitem.project.principalinvestigatorGonzález Perez, Jose Antonio-
crisitem.project.principalinvestigatorLorenzo Nespereira, José María-
Appears in Collections:Ponencias
Show simple item record

Page view(s)

37
checked on Apr 13, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.