Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/123888
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorArgüello Henríquez, Anastasioen_US
dc.date.accessioned2023-07-10T08:30:57Z-
dc.date.available2023-07-10T08:30:57Z-
dc.date.issued2004en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/123888-
dc.relation.ispartofDiario de Avisosen_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.titleMejorar la calidad de los cabritos canariosen_US
dc.date.coverdate7 Enero 2004en_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-4426-0678-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameArgüello Henríquez, Anastasio-
Appears in Collections:Artículo de prensa
Adobe PDF (341,05 kB)
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.