Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/123339
Title: Seafood from Madeira Island: MARISCOMAC. Taking fisheries science to society
Authors: Delgado, Joao
Costa, Luisa
Góis, Ana R.
Faria, Grace
Alves, Adriana
Sousa, Ricardo
González Pérez, José Antonio 
Biscoito, Manuel J.
Freitas, Mafalda
UNESCO Clasification: 3105 Peces y fauna silvestre
240191 Invertebrados no insectos
531201 Agricultura, silvicultura, pesca
Keywords: Crustáceos
Moluscos
Pesca
Interés Comercial
Madeira
Issue Date: 2019
Project: Desarrollo de bases técnico-científicas, capacitación y transferencia de tecnología y conocimiento para la exploración, procesamiento y comercialización de productos del mar en la Macaronesia 
Journal: Frontiers in Marine Science 
Conference: XX Iberian Symposium on Marine Biology Studies (SIEBM XX) 
Abstract: Compendio de los mariscos litorales (crustáceos y moluscos) del Archipiélago de Madeira. Aspectos de divulgación científica dirigidos a la sociedad y a la cadena de valor empresarial.
URI: http://hdl.handle.net/10553/123339
DOI: 10.3389/conf.fmars.2019.08.00092
Source: XX Iberian Symposium on Marine Biology Studies (SIEBM XX), University of Minho, Braga, Portugal, from 9th to 12th September 2019
Appears in Collections:Póster de congreso
Adobe PDF (266,08 kB)
Show full item record

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.