Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/122604
Title: | Recetario de pescados olvidados y emergentes en Gran Canaria | Authors: | González Pérez, José Antonio Millares, Yuri Gonçalves, Tato |
UNESCO Clasification: | 3105 Peces y fauna silvestre 310505 Elaboración del pescado |
Issue Date: | 2019 | Publisher: | Fundación Parque Científico Tecnológico Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) Cabildo Insular de Gran Canaria |
Project: | Valorización de productos marinos de la Macaronesia: Turismo, gastronomía y capacitación profesional | URI: | http://hdl.handle.net/10553/122604 | ISBN: | 978-84-936998-9-5 |
Appears in Collections: | Libro |
Page view(s)
108
checked on Nov 23, 2024
Download(s)
47
checked on Nov 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Share
Export metadata
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.