Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/118173
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAtoche Peña, Pabloes
dc.contributor.authorOjeda Del Pino, Santiago
dc.date.accessioned2022-09-18T20:02:26Z-
dc.date.available2022-09-18T20:02:26Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/118173-
dc.titleRoma y la explotación de recursos haliéuticos en su expansión atlántica
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Históricas
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matricula69178
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-HUM
dc.contributor.titulacionGrado en Historia
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR G9-Historia, economía y sociedad-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ciencias Históricas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

15
checked on Aug 12, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.