Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/117770
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.advisorArgüello Henríquez, Anastasio-
dc.contributor.advisorCastro Navarro, Noemí-
dc.contributor.authorCliment Benítez, Clara-
dc.date.accessioned2022-08-07T20:01:40Z-
dc.date.available2022-08-07T20:01:40Z-
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/117770-
dc.description.abstractAcknowledge to my academic tutor Anastasio Argüello Henríquez for offering me the opportunity to carry out the final degree project under his tutelage, for his dedication, effort and support given throughout the course. Secondly, to Noemi Castro Navarro for acting as a collaborating tutor. To my family, for being my pillar, those who encourage me to improve every day on a personal and academic level. Finally, to the Cortijo de Pavón cheese factory, to Mari and her daughters, who have welcomed me as one more. For teaching me the elaboration and the different cheese making processes, and for teaching me the elaboration and processes of cheese, and for allowing me to do my final degree project from your samples.en_US
dc.languageengen_US
dc.subject310101 Productos lácteosen_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.titleRelationship between milk quality parameters and milk/cheese yield in the north of Gran Canariaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-67751es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.advisor.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.advisor.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Colección:Trabajo final de grado
Vista resumida

Visitas

28
actualizado el 10-feb-2024

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.