Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/116970
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.advisorDéniz Suárez, María Soraya-
dc.contributor.authorDíaz Falcón, Mónica-
dc.date.accessioned2022-07-17T20:02:06Z-
dc.date.available2022-07-17T20:02:06Z-
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/116970-
dc.description.abstractThis study focused on the evaluation of the presence of Salmonella spp. in ferret population of Gran Canaria. There were used for the study a total of 23 apparently healthy ferrets of which was taken into account the diet received in case there was a correlation. Ferret owners were surveyed to collect the necessary information on feeding, age and gender among other data. The fecal samples were processed by standard microbiological culture method following the ISO 6589 (2017), the results showed that no one from the 23 ferrets was positive for Salmonella spp. getting a prevalence of 0 in this study, regardless of the diet they had. On the other hand, bacterial growth was observed, whose results in the biochemical tests allow us to suspect from other bacteria.en_US
dc.languageengen_US
dc.subject310801 Bacteriasen_US
dc.subject310406 Nutriciónen_US
dc.titleStudy of Salmonella in ferrets fed with natural diet and/or animal feeden_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-67570es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUSA-ONE HEALTH 2 - Sanidad Animal de la Acuicultura y Especies Silvestres, Enfermedades Infecciosas y Seguridad Alimentaria-
crisitem.advisor.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Colección:Trabajo final de grado
Vista resumida

Visitas

22
actualizado el 15-jul-2023

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.