Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/107650
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHernández Fleta, José Luises
dc.contributor.advisorSaavedra Santana, Pedroes
dc.contributor.authorRodríguez Rodríguez, Martaes
dc.date.accessioned2021-06-20T20:03:34Z-
dc.date.available2021-06-20T20:03:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/107650-
dc.titleEpidemiología De Los Trastornos De La Conducta Alimentaria En Canariases
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ciencias Médicas y Quirúrgicases
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-61065es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-INFes
dc.contributor.titulacionGrado en Medicinaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Nutrición-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Ciencias Médicas y Quirúrgicas-
crisitem.advisor.deptGIR Estadística-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Matemáticas-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.