Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/107158
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorArgüello Henríquez, Anastasioen_US
dc.contributor.authorMoreno Indias, I.en_US
dc.contributor.authorSánchez Macias, D.en_US
dc.contributor.authorCastro Navarro, Noemíen_US
dc.date.accessioned2021-05-10T12:32:28Z-
dc.date.available2021-05-10T12:32:28Z-
dc.date.issued2011en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/107158-
dc.languagespaen_US
dc.relation.ispartofAnimales de laboratorioen_US
dc.sourceAnimales de laboratorio, n. 49, p. 42-43en_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.title¿Avería en la sala de ordeño?en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleen_US
dc.typeArticleen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Artículoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-4426-0678-
crisitem.author.orcid0000-0002-3026-2031-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameArgüello Henríquez, Anastasio-
crisitem.author.fullNameCastro Navarro, Noemí-
Appears in Collections:Artículos
Thumbnail
PDF
Adobe PDF (543,56 kB)
Show simple item record

Page view(s)

26
checked on Sep 11, 2022

Download(s)

7
checked on Sep 11, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.