Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/105647
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSuárez De Tangil Navarro, Miguel Ángeles
dc.contributor.advisorRivero Rosales, Argimiroes
dc.contributor.authorSerrano Santana, Desiréees
dc.date.accessioned2021-03-11T01:09:31Z-
dc.date.available2021-03-11T01:09:31Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/105647-
dc.titleProducción De Carbohidratos Por Microorganismos Marinos. Interés Ambiental Y Biotecnológicoes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Químicaes
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-62067es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BASes
dc.contributor.titulacionGrado en Ingeniería Químicaes
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR IOCAG: Química Marina-
crisitem.advisor.deptIU de Oceanografía y Cambio Global-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Química-
crisitem.advisor.deptGIR IOCAG: Química Marina-
crisitem.advisor.deptIU de Oceanografía y Cambio Global-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Química-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

128
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.