Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/102983
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGarcía López, Javieres
dc.contributor.authorRomay Romero, Martaes
dc.date.accessioned2021-03-11T00:57:44Z-
dc.date.available2021-03-11T00:57:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/102983-
dc.titleEvaluación de riesgos, medidas preventivas y planificación preventiva de la cocina de una base aérea.es
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-60020es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BIBes
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Prevención de Riesgos Laborales por la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (No Presencial)es
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

33
checked on Aug 5, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.