Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/102300
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHernández González, Inmaculada Servandaes
dc.contributor.authorGonzález Montesdeoca, Miriam Itaisa
dc.date.accessioned2021-03-11T00:55:14Z-
dc.date.available2021-03-11T00:55:14Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/102300-
dc.titleImpacto Del Consumo De Bebidas Azucaradas En La Infancia
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Bioquímica y Biología Molecular, Fisiología, Genética e Inmunología
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matricula56675
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Bioquímica-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Bioquímica y Biología Molecular, Fisiología, Genética e Inmunología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

43
checked on Jul 29, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.