Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/102300
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHernández González, Inmaculada Servandaes
dc.contributor.authorGonzález Montesdeoca, Miriam Itaisaes
dc.date.accessioned2021-03-11T00:55:14Z-
dc.date.available2021-03-11T00:55:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/102300-
dc.titleImpacto Del Consumo De Bebidas Azucaradas En La Infanciaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Bioquímica y Biología Molecular, Fisiología, Genética e Inmunologíaes
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-56675es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermeríaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Bioquímica-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Bioquímica y Biología Molecular, Fisiología, Genética e Inmunología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

89
checked on Oct 12, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.