Please use this identifier to cite or link to this item: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/102260
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMendoza Mendoza, Sergio Melquiadeses
dc.contributor.authorSegovia Peña, Adrianaes
dc.date.accessioned2021-03-11T00:55:04Z-
dc.date.available2021-03-11T00:55:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/102260-
dc.titleLa Importancia De La Confección De Una Dieta Adaptada A Adultos Mayores Con Disfagiaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermeríaes
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-56627es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermeríaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

28
checked on Nov 4, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.