Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10553/100308
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ramírez Corbera, Ana Sofía | es |
dc.contributor.advisor | Suárez Pérez, Alejandro | es |
dc.contributor.author | Ramos Arencibia, Leticia | es |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T00:46:20Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T00:46:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.other | Gestión académica | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10553/100308 | - |
dc.title | Descriptive analysis of microorganisms and antimicrobial susceptibility patterns of bacteria isolated from dog ears between 2016 and 2018 | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
dc.type | BachelorThesis | |
dc.contributor.departamento | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos | es |
dc.type2 | Trabajo final de grado | |
dc.identifier.matricula | TFT-52124 | es |
dc.identifier.ulpgc | Sí | |
dc.contributor.buulpgc | BU-VET | es |
dc.contributor.titulacion | Grado en Veterinaria | es |
item.grantfulltext | none | - |
item.fulltext | Sin texto completo | - |
crisitem.advisor.dept | GIR IUSA-ONEHEALTH1: Epidemiología, Medicina Preventiva Veterinaria y Zoonosis | - |
crisitem.advisor.dept | IU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria | - |
crisitem.advisor.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
crisitem.advisor.dept | GIR Anatomía Aplicada y Herpetopatología | - |
crisitem.advisor.dept | Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos | - |
Appears in Collections: | Trabajo final de grado |
Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.