|
Ngo, Joy; Engelen, Anouk; Molag, Marja; Roesle, Joni; García-Segovia, Purificación, et al. Fecha de publicación: 2009 Localización: British Journal of Nutrition [ISSN 0007-1145], v. 101 (sup. 2), p. s102-s112, (Julio 2009) JCR: 3,446 - Q1 SCIE Reseña
|
Vucic, Vesna; Glibetic, Maria; Novakovic, Romana; Ngo, Joy; Ristic-Medic, Danijela, et al. Fecha de publicación: 2009 Localización: British Journal of Nutrition [ISSN 0007-1145], v. 101 sup. 2, p. S95-S101, (Julio 2009) JCR: 3,446 - Q1 SCIE Reseña
|
Ngo, Joy; Gurinovic, Mirjana; Frost-Andersen, Lene; Serra-Majem, Lluís Fecha de publicación: 2009 Localización: British Journal of Nutrition[ISSN 0007-1145],v. 101 JCR: 3,446 - Q1 SCIE Reseña
|
Serra-Majem, Lluis ; Nissensohn, Mariela ; Øverby, Nina C.; Fekete, Katalin Fecha de publicación: 2012 Localización: British Journal of Nutrition[ISSN 0007-1145],v. 107 SJR: 1,292 - Q1 JCR: 3,302 - Q1 SCIE Reseña
|
Lowe, Nicola M.; Medina, Marisol Warthon; Stammers, Anna Louise; Patel, Sujata; Souverein, Olga W., et al. Fecha de publicación: 2012 Localización: British Journal of Nutrition[ISSN 0007-1145],v. 108, p. 1962-1971 SJR: 1,292 - Q1 JCR: 3,302 - Q1 SCIE Reseña
|