Skip navigation
ESPAÑOL
ENGLISH
Statistics
About accedaCRIS
Help
Login
Menu
Publications
Research
Academic
Theses
Patents
ULPGC Journals
ULPGC Conferences
ULPGC Videos
ULPGC Datasets
Researchers
Organization
Fundings
En todo el portal
Publicaciones Investigación
Publicaciones Académicas
Tesis
Proyectos
Patentes
Personal Investigador
Organización
Revistas
Name Foods
View Statistics
Email Alert
RSS Feed
Detalles
Publicaciones
Publicaciones
Show/Hide filters
Type
2
artículo
Close filters
Refined By:
Researcher:
argüello henríquez, anastasio
Structure:
gir iusa-onehealth 4. producción y biotecnología animal
Structure:
iu de sanidad animal y seguridad alimentaria
Structure:
departamento de patología animal, producción animal, bromatología y tecnología de los alimentos
Show/Hide filters
Select All
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
CSV
Excel
Send via email
Title
Issue Date
Influence of the use of milk replacers and pH on the texture profiles of raw and cooked meat of suckling kids
Ripoll, Guillermo; Alcalde, María J.; Córdoba, María G.; Casquete, Rocío; Argüello, Anastasio
, et al
Issued date: 2019
DOI:
10.3390/foods8110589
Source:
Foods [ISSN 2304-8158], v. 8 (11), 589
SJR:
0,661
-
Q2
SCIE
Artículo
Effect of rearing system on the straight and branched fatty acids of goat milk and meat of suckling kids
Ripoll, Guillermo; Alcalde, María Jesús; Argüello Henríquez, Anastasio
; Córdoba, María De Guía; Panea, Begoña
Issued date: 2020
DOI:
10.3390/foods9040471
Source:
Foods [ISSN 2304-8158], v. 9 (4), (Abril 2020)
SJR:
0,774
-
Q1
JCR:
4,35
-
Q2
SCIE
Artículo