Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/98374
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRodríguez Lozano, David Oliverioes
dc.contributor.advisorVictor Blanco Vieraes
dc.contributor.authorMendoza González, Jose Jonay
dc.date.accessioned2021-03-11T00:35:53Z-
dc.date.available2021-03-11T00:35:53Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/98374-
dc.titleHoney. Its properties and benefits as an alternative in the treatment of wounds
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-48533
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

38
checked on Feb 3, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.