Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/92276
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorFerrer Quintana, Otilia Rosaes
dc.contributor.authorHernández Barrio, Blanca
dc.date.accessioned2021-03-11T00:01:12Z-
dc.date.available2021-03-11T00:01:12Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/92276-
dc.titleEvaluation of canine patients with cutaneous adverse food reactions.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentos
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-38570
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-VET
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinaria
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR Parasitología, dermatologia y biopatologia veterinaria-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

23
checked on Nov 11, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.