Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/91697
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorMarrero Montelongo, María Magdalenaes
dc.contributor.authorMateos Ramos-Arboniés, Sara
dc.date.accessioned2021-03-10T23:58:13Z-
dc.date.available2021-03-10T23:58:13Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/91697-
dc.titleIntervención Educativa Sobre Hábitos Alimenticios Saludables En Pacientes Con Tratamiento En Hemodiálisis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-40616
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MED
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Investigación Básica y Aplicada en Ciencias de la Salud-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Enfermería-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

48
checked on May 4, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.