Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/85852
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorOrtega Pérez, Gilbertoes
dc.contributor.authorHernández Mederos, Marta
dc.date.accessioned2021-03-10T23:26:51Z-
dc.date.available2021-03-10T23:26:51Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/85852-
dc.titleRecomendaciones Dietéticas Al Paciente Con Insuficiencia Cardiaca En El Contexto Hospitalario
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Enfermería
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-28056
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BIB
dc.contributor.titulacionGrado en Enfermería
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

24
checked on Sep 9, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.