Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/82118
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSantana López, Agustínes
dc.contributor.authorSuárez Santana, María Del Pino
dc.date.accessioned2021-03-10T23:04:49Z-
dc.date.available2021-03-10T23:04:49Z-
dc.date.issued2008
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/82118-
dc.titleFabrica De Pastas Alimenticias
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Ingeniería De Procesos
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-15186
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BIB
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

26
checked on Aug 19, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.