Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/81651
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRguez De Rivera Rodríguez, Manuel Jose M.es
dc.contributor.advisorSocorro Lorenzo, Fabiola Lourdeses
dc.contributor.authorSantana Perdomo, José Carmelo
dc.date.accessioned2021-03-10T23:02:05Z-
dc.date.available2021-03-10T23:02:05Z-
dc.date.issued2008
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/81651-
dc.titleAlmacén De Pescados Congelados
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Física
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-19021
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BAS
dc.contributor.titulacionIngeniero Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR Termofísica de Líquidos y Calorimetría-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Física-
crisitem.advisor.deptGIR Termofísica de Líquidos y Calorimetría-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Física-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

34
checked on Jan 20, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.