Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/80025
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSusial Badajoz, Pedroes
dc.contributor.authorCruz Betancor, María De La Concepción
dc.date.accessioned2021-03-10T22:53:28Z-
dc.date.available2021-03-10T22:53:28Z-
dc.date.issued2000
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/80025-
dc.titleFabrica De Pastas Alimenticias.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/studentThesis
dc.typeStudentThesis
dc.type2Proyecto fin de carrera
dc.identifier.matriculaTFT-16081
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-ING
dc.contributor.titulacionIngeniero Técnico Industrial
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptGIR IUNAT: Fotocatálisis y espectroscopía para aplicaciones medioambientales.-
crisitem.advisor.deptIU de Estudios Ambientales y Recursos Naturales-
Appears in Collections:Proyecto fin de carrera
Show simple item record

Page view(s)

25
checked on May 18, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.