Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/4140
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSantos Jorge, Danieles
dc.date.accessioned2010-06-23T02:31:00Z
dc.date.accessioned2018-05-15T10:50:32Z-
dc.date.available2010-06-23T08:06:23Z
dc.date.available2018-05-15T10:50:32Z-
dc.date.issued1963es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/4140
dc.formatapplication/pdfes
dc.languagespaes
dc.publisherEscuela Profesional de Comercio de Las Palmas de Gran Canariaes
dc.subject5333 Organización y dirección de empresases
dc.titleTesis para el grado de profesor mercantil sobre azúcar obtenida a partir de la remolachaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises
dc.typeMasterThesises
dc.compliance.driver1es
dc.identifier.absysnet255917es
dc.identifier.crisid-
dc.investigacionCiencias Sociales y Jurídicases
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Trabajo final de másteres
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Thumbnail
Adobe PDF (30,93 MB)
Show simple item record

Page view(s)

17
checked on Jun 18, 2022

Download(s)

83
checked on Jun 18, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.