Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/4075
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMartell Hidalgo, Antonioes
dc.date.accessioned2010-06-23T02:31:00Z
dc.date.accessioned2018-05-15T10:48:49Z-
dc.date.available2010-06-23T08:01:47Z
dc.date.available2018-05-15T10:48:49Z-
dc.date.issued1964es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/4075
dc.formatapplication/pdfes
dc.languagespaes
dc.publisherEscuela Profesional de Comercio de Las Palmas de Gran Canariaes
dc.subject5339 Organización y dirección de empresases
dc.titleTesis grado profesor mercantil sobre obtención del azúcar de remolachaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises
dc.typeMasterThesises
dc.compliance.driver1es
dc.identifier.absysnet255990es
dc.identifier.crisid-
dc.investigacionCiencias Sociales y Jurídicases
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Trabajo final de másteres
dc.identifier.ulpgces
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCon texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Thumbnail
Adobe PDF (5,54 MB)
Show simple item record

Page view(s)

18
checked on Nov 27, 2021

Download(s)

1,609
checked on Nov 27, 2021

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.