Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/124888
Título: Application of improvements in the cleaning and disinfection program in cheese factories in Fuerteventura
Autores/as: Benítez Alonso, Mario
Director/a : Carrascosa Iruzubieta, Conrado Javier 
Clasificación UNESCO: 330909 Productos lácteos
330915 Higiene de los alimentos
Fecha de publicación: 2023
Resumen: INTRODUCTION Cheese in Fuerteventura is the star producto, derived from goat’s milk, with which the seal of protected designation of origin is obtained, following the rules established for it. METHODOLOGY To carry out the study, we carried out 4 laboratory tests, namely colorimetry, turbidimetry, conductimetry and phmetry. In addition, we have carried out surveys to the people in charge of the industries. RESULTS The majority of the data we have obtained is within the legal requirements, with some variation depending on the way each industry works. DISCUSSION We have compared our results with some scientific studies we have found, noting certain variations that can help us to asses the real state of the sampled facilities. CONCLUSIONS We conclude our Word by finding that there is not much scientific literatura on drinking water in Fuerteventura, recommending that these parameters should be studied in more Depth.
Departamento: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos
Facultad: Facultad de Veterinaria
Titulación: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/124888
Colección:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Vista completa

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.