Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/124231
Title: Efecto de la conservación en atmósferea modificada sobre la calidad de carne de cabrito, y olor y color sensorial
Authors: Morales De La Nuez, Antonio José 
Falcón, A.
Castro Navarro, Noemí 
Hernández Castellano, Lorenzo Enrique 
Capote Álvarez, Juan Francisco 
Argüello Henríquez, Anastasio 
UNESCO Clasification: 3104 Producción Animal
Issue Date: 2007
Conference: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
URI: http://hdl.handle.net/10553/124231
Source: IV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Appears in Collections:Ponencias
Adobe PDF (1,7 MB)
Show full item record

Page view(s)

50
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

104
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.