Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/123379
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.authorSánchez Macías,Daviniaen_US
dc.contributor.authorCastro Navarro, Noemíen_US
dc.contributor.authorMoreno Indias,Isabelen_US
dc.contributor.authorMorales De La Nuez, Antonio Joséen_US
dc.contributor.authorC Rodríguezen_US
dc.contributor.authorCapote Álvarez, Juan Franciscoen_US
dc.contributor.authorArgüello Henríquez, Anastasioen_US
dc.date.accessioned2023-06-09T09:40:20Z-
dc.date.available2023-06-09T09:40:20Z-
dc.date.issued2008en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/123379-
dc.description.abstractThe objective of present study was to evaluate the effect of cold storage on SCC of goat milk measured with DCC. Twenty milk samples from Majorera goats were taken and somatic cell count (SCC) was measured immediately using a DCC device. Each milk sample was divided in four aliquots and allowed to storage at four different temperatures (4, 21, 36 and 45ºC). During 12 hours, samples of milk were taken every hour and SCC was recorded using a DCC device. SCC was statistically lower after 1 hour of storage. In conclusion, goat milk samples can not be stored (with independence to storage temperature) for more than 1 hour for SCC with DCC device.en_US
dc.languageengen_US
dc.publisherInternational Goat Associationen_US
dc.source9th International Conference on Goatsen_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.titleEffects of storage temperature on DCC (DeLaval direct cell counter) somatic cell count in goat milk.en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/lectureen_US
dc.typeLectureen_US
dc.relation.conference9th International Conference on Goatsen_US
dc.description.lastpage98en_US
dc.description.firstpage98en_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Ponenciaen_US
dc.description.numberofpages1en_US
dc.utils.revisionen_US
dc.date.coverdateSeptiembre 2008en_US
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
item.fulltextCon texto completo-
item.grantfulltextopen-
crisitem.event.eventsstartdate31-08-2008-
crisitem.event.eventsenddate05-09-2008-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.author.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.author.orcid0000-0002-3026-2031-
crisitem.author.orcid0000-0002-0184-2037-
crisitem.author.orcid0000-0002-4426-0678-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.parentorgIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.author.fullNameSánchez Macías,Davinia-
crisitem.author.fullNameCastro Navarro, Noemí-
crisitem.author.fullNameMoreno Indias,Isabel-
crisitem.author.fullNameMorales De La Nuez, Antonio José-
crisitem.author.fullNameCapote Álvarez, Juan Francisco-
crisitem.author.fullNameArgüello Henríquez, Anastasio-
Colección:Ponencias
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