Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/122243
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.editorGonzález Pérez, José Antonio-
dc.date.accessioned2023-05-05T12:43:48Z-
dc.date.available2023-05-05T12:43:48Z-
dc.date.issued2004en_US
dc.identifier.isbn84-606-3571-6en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/122243-
dc.languagespaen_US
dc.publisherGobierno de Canarias. Consejería de Agricultura, Ganadería, Pesca y Alimentaciónen_US
dc.subject310505 Elaboración del pescadoen_US
dc.titleRecetas Canarias de Pescado - Restaurante-Mesón El Drago & Instituto Canario de Ciencias Marinasen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/booken_US
dc.typeBooken_US
dc.investigacionCienciasen_US
dc.type2Libroen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.contributor.wosstandardGonzález, J. A.-
dc.contributor.wosstandardGonzález, J. A.-
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Libro
Show simple item record

Page view(s)

51
checked on Jun 29, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.