Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/11923
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorHernández Cruz, Carmen María-
dc.contributor.advisorRobaina Robaina, Lidia Esther-
dc.contributor.authorFernández Artiles, Isabel María-
dc.date.accessioned2014-06-24T02:30:35Z
dc.date.accessioned2018-06-04T14:12:19Z-
dc.date.available2014-06-24T02:30:35Z
dc.date.available2018-06-04T14:12:19Z-
dc.date.issued2014en_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/11923
dc.formatapplication/pdfes
dc.languageengen_US
dc.rightsby-nc-ndes
dc.subject251092 Acuicultura marinaen_US
dc.subject.otherDorada (Peces)en_US
dc.titleEffect of different rotifers enrichment formula feed on growth and survival of sea bream larvae ("Sparus aurata")en_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.compliance.driver1es
dc.contributor.departamentoBiologíaen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Ciencias del Maren_US
dc.identifier.absysnet699602es
dc.investigacionCienciasen_US
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matricula29549es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-BASen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Ciencias del Mares
item.fulltextCon texto completo-
item.grantfulltextopen-
crisitem.advisor.deptGIR Ecofisiología de Organismos Marinos-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Biología-
crisitem.advisor.deptGIR Grupo de Investigación en Acuicultura-
crisitem.advisor.deptIU de Investigación en Acuicultura Sostenible y Ec-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Biología-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Thumbnail
Fernandez Artiles, 2014
Adobe PDF (500,71 kB)
Show simple item record

Page view(s)

30
checked on Mar 26, 2022

Download(s)

51
checked on Mar 26, 2022

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.