Identificador persistente para citar o vincular este elemento: https://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/117775
Campo DC Valoridioma
dc.contributor.advisorArgüello Henríquez, Anastasio-
dc.contributor.advisorMartín Martel, Sergio-
dc.contributor.authorDíaz Saavedra, Paula-
dc.date.accessioned2022-08-07T20:01:42Z-
dc.date.available2022-08-07T20:01:42Z-
dc.date.issued2022en_US
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttps://accedacris.ulpgc.es/handle/10553/117775-
dc.description.abstractIn animal welfare, it is a fundamental requirement in animal production, allowing the assessment of how the animals are on farms. Goats are very important in the Canary Islands, since a large part of the raw material for many local gastronomy products comes from them. The animal welfare of goats depends on many factors, type of farm, location of the farm, etc. This well-being can be manifested in various ways: abnormal behavior, body mass index, condition of the hooves, condition of the coat, etc. Present Study was performed on the official slaughterhouse at the island of Gran Canaria about the state of animal welfare of the island's goats when they arrive at the slaughterhouse. Animals presented a good state of animal welfare in the antemortem inspection thought out the measured parameters of body mass index, condition of the hooves, presence of nasal and ocular discharge, and presence of lameness.en_US
dc.languageengen_US
dc.subject3104 Producción Animalen_US
dc.subject310407 Ovinosen_US
dc.subject330915 Higiene de los alimentosen_US
dc.titleEvaluation of the welfare of dairy goats in the slaughterhouse of Gran Canariaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US
dc.typeBachelorThesisen_US
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentosen_US
dc.contributor.facultadFacultad de Veterinariaen_US
dc.investigacionCiencias de la Saluden_US
dc.type2Trabajo final de gradoen_US
dc.utils.revisionen_US
dc.identifier.matriculaTFT-67776es
dc.identifier.ulpgcen_US
dc.contributor.buulpgcBU-VETen_US
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.fulltextSin texto completo-
item.grantfulltextnone-
crisitem.advisor.deptGIR IUSA-ONEHEALTH 4. Producción y Biotecnología Animal-
crisitem.advisor.deptIU de Sanidad Animal y Seguridad Alimentaria-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Trypanosomosis, Resistencia a Antibióticos y Medicina Animal-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
Colección:Trabajo final de grado
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actualizado el 17-feb-2024

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