Identificador persistente para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/117770
Título: Relationship between milk quality parameters and milk/cheese yield in the north of Gran Canaria
Autores/as: Climent Benítez, Clara
Director/a : Argüello Henríquez, Anastasio 
Castro Navarro, Noemí 
Clasificación UNESCO: 310101 Productos lácteos
3104 Producción Animal
Fecha de publicación: 2022
Resumen: Acknowledge to my academic tutor Anastasio Argüello Henríquez for offering me the opportunity to carry out the final degree project under his tutelage, for his dedication, effort and support given throughout the course. Secondly, to Noemi Castro Navarro for acting as a collaborating tutor. To my family, for being my pillar, those who encourage me to improve every day on a personal and academic level. Finally, to the Cortijo de Pavón cheese factory, to Mari and her daughters, who have welcomed me as one more. For teaching me the elaboration and the different cheese making processes, and for teaching me the elaboration and processes of cheese, and for allowing me to do my final degree project from your samples.
Departamento: Departamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos
Facultad: Facultad de Veterinaria
Titulación: Grado en Veterinaria
URI: http://hdl.handle.net/10553/117770
Colección:Trabajo final de grado

En el caso de que no encuentre el documento puede ser debido a que el centro o las/os autoras/es no autorizan su publicación. Si tiene verdadero interés en el contenido del mismo, puede dirigirse al director/a o directores/as del trabajo cuyos datos encontrará más arriba.

Vista completa

Visitas

28
actualizado el 10-feb-2024

Google ScholarTM

Verifica


Comparte



Exporta metadatos



Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.