Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/111764
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorRodríguez Gómez, María Elenaes
dc.contributor.authorRomero Castro, Myriames
dc.date.accessioned2021-09-19T20:02:09Z-
dc.date.available2021-09-19T20:02:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/111764-
dc.titleRiesgos Psicosociales en la Hostelería de Gran Canaria durante la Covid 19es
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis
dc.typeMasterThesis
dc.type2Trabajo final de máster
dc.identifier.matriculaTFT-65663es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-BIBes
dc.contributor.titulacionMáster Universitario en Prevención de Riesgos Laborales por la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (No Presencial)es
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
Appears in Collections:Trabajo final de máster
Show simple item record

Page view(s)

30
checked on Mar 16, 2024

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.