Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/100330
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorDíaz-Bertrana Sánchez, María Luisaes
dc.contributor.advisorBrito Casillas, Yerayes
dc.contributor.authorCabrera Febles, Eduardoes
dc.date.accessioned2021-03-11T00:46:26Z-
dc.date.available2021-03-11T00:46:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.otherGestión académica
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10553/100330-
dc.titleAn approach on nutritional management in camel herds on the Canary Islandses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.typeBachelorThesis
dc.contributor.departamentoDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología De Los Alimentoses
dc.type2Trabajo final de grado
dc.identifier.matriculaTFT-52167es
dc.identifier.ulpgc
dc.contributor.buulpgcBU-MEDes
dc.contributor.titulacionGrado en Veterinariaes
item.grantfulltextnone-
item.fulltextSin texto completo-
crisitem.advisor.deptDepartamento de Patología Animal, Producción Animal, Bromatología y Tecnología de Los Alimentos-
crisitem.advisor.deptGIR IUIBS: Diabetes y endocrinología aplicada-
crisitem.advisor.deptIU de Investigaciones Biomédicas y Sanitarias-
Appears in Collections:Trabajo final de grado
Show simple item record

Page view(s)

26
checked on Sep 17, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.